Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met tarly
PT20M
Garnalen met tarly
Een heerlijk garnalen met tarly recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Bannanna
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Fantasie!!
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met tarly te bereiden
kook de tarly volgens gebruiksaanwijzing. snijd ondertussen de courgette in dunne plakken over de lengte. Grill de plakken (dit duurt nog wel even). Schep de gekookte tarly in de grote schaal en voeg er een beetje pesto aan toe. Doe de rucola en feta erbij. Meng het geheel even door met naar smaak een beetje balsamico azijn. Maak terwijl de courgette nog aan het bakken is de pestodressing: flinke eetlepel pesto, misschien 2, afhankelijk van hoeveel je wilt maken. overgieten met de olijfolie en het citroensap. goed doorroeren. (evt. teentje knoflook erbij)
GARNERING: Schep de tarly uit de kom op de borden in een cirkel langs de rand van het midden (er moet een kuiltje overblijven in het midden). leg de plakken courgette er als een ster overheen. schep de garnalen in het midden in het kuiltje op de courgette. roer de pestodressing nog even goed door en giet die er overheen.
GARNERING: Schep de tarly uit de kom op de borden in een cirkel langs de rand van het midden (er moet een kuiltje overblijven in het midden). leg de plakken courgette er als een ster overheen. schep de garnalen in het midden in het kuiltje op de courgette. roer de pestodressing nog even goed door en giet die er overheen.