KookJij

Brokkelkaas met peer en lavendel

Een heerlijk brokkelkaas met peer en lavendel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Maastricht kookt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brokkelkaas met peer en lavendel te bereiden

Schil en halveer de peren
Gaar ze in de wijn met de suiker, steranijs en lavendel in ca 10 min.
Dek ze af met wat vetvrij papier om verkleuring tegen te gaan.
Verwijder de peren.
Kook de wijn in tot een stroopje.
Serveer de peer en stroop met oude brokkelkaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst