KookJij

Bleekselderij en sinaasappelsap

Een heerlijk bleekselderij en sinaasappelsap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gezondheidsboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bleekselderij en sinaasappelsap te bereiden

Was de appels,verwijder de klokhuizen en snijd de rest in stukjes.Snijd de bleekselderij in stukjes.Doe de appel en bleekselderij in de sapcentrifuge en pers het sap eruit.Pers ook de sinaasappels uit.Roer de sappen door elkaar en schenk het mengsel in 2 glazen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

priemah

priemah zegt:
Kan je dit invriezen ?????
vr. gr.
Liske

Liske zegt:
Ik heb pasgeleden een nieuwe sapcentrifuge gekocht, de oude was versleten na 20 jaar. De nieuwe (philips) heeft een vultrechter waar je een complete appel doorheen kan doen, complete geschilde sinaasappel, en de bleekselderij doe ik er ook compleet in, wel de stengels eerst loshalen en wassen. Ook wortels gaan er zo in, een een stukje verse gember mag niet ontbreken. Probeer ook eens vers ananassap te maken!
shalima

shalima zegt:
Dit drankje wil ik wel eens proeven van jou.
Groetjes, mieke
hns

hns zegt:
Marijke, had gisteren bezoek, en als longdrinks geserveerd.
Best lekker.
Wat ik ook lekker vind: 2 forse wortels, 2 appels en 0,5-1cm gember (vers).
In de sapcentrifuge en klaar. Hans:)
jacqueline.

jacqueline. zegt:
een erg lekker drankje,ik voegde er de 2e keer nog wat gember aan toe ,ook hel lekker.