KookJij

Aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres

Een heerlijk aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aspergecarpaccio met tuinkers en mieriksworteldres te bereiden

Schil de asperges en gaar ze volgens het basisrecept
( houd de gaartijd in de gaten want de asperges moeten nog beet hebben ).
Splits de eieren en doe de dooiers in een beslagkom.
Klop de dooiers los en klop er de room en de olijfolie door.
Breng de dressing op smaak met mosterd, mierikswortelpasta, versgemalen peper en zout.
Til de asperges met de theedoek uit het kooknat en laat ze goed uitlekken.
Breng het kooknat opnieuw aan de kook en blancheer er enkele seconden de baby-asperges in.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst