KookJij

Ananascarpaccio met Frusi

Een heerlijk ananascarpaccio met frusi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ananascarpaccio met Frusi te bereiden

Maak de ananas schoon en snijd de helft van het vruchtvlees in hele dunne plakken. Verdeel deze dakpansgewijs over 2 borden. Open de bakjes ola frusi en laat de inhoud voorzichtig op z'n kop uit het bakje glijden, precies in het midden van de ananascarpaccio. De muesli ligt nu bovenop. Pureer de overgebleven ananas samen met de aardbeien tot een puree. Maak deze iets dunner met het sinaasappelsap en schenk de vruchtenpuree over de borden. Houd enkele aardbeien heel voor de garnering.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst