KookJij

Aardbei-Monchoutaart

Een heerlijk aardbei-monchoutaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: oud foldertje van A.H
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbei-Monchoutaart te bereiden

Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden.
Slagroom met vanillesuiker stijfkloppen.
Op laatst Monchou erdoor kloppen.
Choco-koekjes verkruimelen en mengen met jam.
Op bodem van springvorm drukken
Mon-Chou mengsel erover strijken
Aardbeien erop scheppen en iets aandrukken
Taart tot gebruik in koeling plaatsen.
Voor het aansnijden, bestrooien met poedersuiker.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Taart moet minstens 1 uur in de koeling staan vóór je het opdient. Maar het is een traktatie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

LisaLemper

LisaLemper zegt:
Ook dit recept heb ik weer doorgezonden naar mijn emailadres. Lekker makkelijk recept en volgens mij kan je iedereen hiermee erg blij maken!
jen

jen zegt:
Bedankt Monchou heb ik intussen gevonden en nu ga ik aan de slag..laat je iets weten. Doeii.
bengel6300

bengel6300 zegt:
bametz-saffrie; bedankt !!!!
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Hallo bengel, Mon-Chou is een roomkaasje ( van 100 gr)
van het merk CAMPINA. In het koelvak v.d. supermarkten (bij de crême fraiche e.d) zal je het ongetwijfeld vinden. Succes!:D
bengel6300

bengel6300 zegt:
Hallo Barbara wat zijn Monchou, aub dat ken ik niet hier hoor :(:(