KookJij

Aardappelsla de Troubadour

Een heerlijk aardappelsla de troubadour recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla de Troubadour te bereiden

Ajuinpijpjes grof snijden.
Wortelen in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Kook de aardappelen beetgaar giet af.
Bak het spek krokant aan met een beetje boter.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid goed af.
Als de groenten beetgaar zijn de aardappelen even mee opbakken.
Kaasblokjes erover verdelen en even onder de grill.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst