KookJij

Aardappelbolletjes met witloof en rode ajuin

Een heerlijk aardappelbolletjes met witloof en rode ajuin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelbolletjes met witloof en rode ajuin te bereiden

Aardappelen schillen, wassen en in 6 snijden.
Kook in licht gezouten water gaar en giet af.
Pureer en kruid meng het witloof en ajuin zeer fijn gesneden eronder. Voeg het klontje boter toe en meng alles onder elkaar. Maak van de puree bolletjes.
Klop de eikes los in een schaal en rol voorzichtig de bolletjes aardappel erdoor.
Vervolgens door de chapelure rollen.
Bak deze bolletjes goudbruin aan in de friteuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst