KookJij

Visgratin met Oud Brugge

Een heerlijk visgratin met oud brugge recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visgratin met Oud Brugge te bereiden

De roux maken met bloem en boter, daarna de visbouillon toevoegen en ¾ van de gemalen Oud Brugge.
Even bijkruiden.
De zalmfilet in stukken snijden en samen met de tijgergarnalen, de St. Jacobsnoten en de champignons verdelen over de ovenschaaltjes.
De saus over de vis gieten en +/- 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C plaatsen.
De rest van de gemalen kaas over de schaaltjes verdelen en nog even onder de grill plaatsen tot je een mooie bruine kleur bekomt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Jeanne Herben,
Graag gedaan, geniet er maar van en succes:);)
m.v.g. Bert
Jeanne Herben

Jeanne Herben zegt:
Bedankt voor het recept. Ik ga het zeker een keer maken.