KookJij

Visfilets met witloof en sinaasappelsaus

Een heerlijk visfilets met witloof en sinaasappelsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilets met witloof en sinaasappelsaus te bereiden

De wijn, sinaasappelsap en visbouillon tot de helft laten inkoken. De room toevoegen en laten koken tot een romige saus ontstaat. Verhit boter, voeg het fijngesneden witloof toe, laat een paar minuten stoven zonder deksel, voeg de sinaasappelsaus toe en breng op smaak met peper en zout. De blokjes vis kruiden met peper en zout en bij de groenten voegen. Op een matig vuur 10 minuten onder deksel laten garen. Garneer met gehakte peterselie en dien op met gestoomde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst