KookJij

Vijgentaart.

Een heerlijk vijgentaart. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vijgentaart. te bereiden

1. De vijgen in vier snijden en op de voorgebakken bladerdeeg leggen met de groene puntjes omhoog
2. Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa en voeg daarna de bloem toe
3. De boter smelten
4. De gesmolten boter bij de eieren en de suiker voegen en ongeveer nog 1 min. goed ddorkloppen
5. Daarna het mengsel over de vijgen gieten
6. Gedurende 25 min. in een voorverwarmde oven van 180° bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst