KookJij

Vanilleroom met speculaas

Een heerlijk vanilleroom met speculaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vanilleroom met speculaas te bereiden

Verwijder de schil van de sinaasappelen alsook het witte vlies, verdeel in partjes en leg deze in 4 glazen kommetjes. Haal de pulp uit de vanillestok en voeg deze bij de room, klop de room stijf met de suiker, meng het geheel onder de mascarpone.Verdeel over de sinaasappelen, laat 1 uur opstijven in de koelkast. Garneer met verkruimelde speculaas en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst