KookJij

Spies met garnalen biefstuk en kruidenolie

Een heerlijk spies met garnalen biefstuk en kruidenolie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spies met garnalen biefstuk en kruidenolie te bereiden

Pureer met een staafmixer de kruiden met de knoflook en de olie. Snijd de biefstuk in 12 blokjes van gelijke grootte. Meng de blokjes vlees en de ongepelde garnalen met de kruidenolie en laat ze tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Rijg de blokjes vlees en de garnalen om en om aan de spiesen. Gril ze op een ingevet rooster op heet vuur in 4-6 minuten gaar en bruin (de garnalen moeten mooi roze van kleur zijn). Bestrooi de spiesen met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper en serveer ze met een part citroen.
Tip: Het marineren heeft minimaal een uur de tijd nodig, maar u kunt het vlees ook al een dag van tevoren marineren

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst