KookJij

Sorbetto di Sanguinelli (zie opm)

Een heerlijk sorbetto di sanguinelli (zie opm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Sorbets
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Manuela Darling- Gansser
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sorbetto di Sanguinelli (zie opm) te bereiden

Pers alle sinaasppelen op één na, die geschild, ontpit en in stukjes gesneden moet worden.
Doe het vruchtvlees in de keukenmachine en laat die draaien tot de pulp glad is.
Voeg het sap van de overige sinaasappelen toe en de suiker.
Laat nog een paar tellen draaien en voeg indien nodig meer suiker toe.
Giet het mengsel in een ijsmachine en laat die draaien tot het ijs bevriest - de sorbet moet luchtig blijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
kris&brenda,
Het zal zeker smaken, succes ermee.:);)
m.v.g. Bert Allers
kris&brenda

kris&brenda zegt:
ziet er zoo lekker uit he ;)
we zijn benieuwd om het te proeven :D
bertal

bertal zegt:
me,
Bedankt voor de reactie
succes met het koken :);)
m.v.g. Bert Allers
me

me zegt:
delicious