KookJij

Schnitzel met paddestoelenroomsaus

Een heerlijk schnitzel met paddestoelenroomsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: c1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schnitzel met paddestoelenroomsaus te bereiden

Verhit 30 g van de boter in een koekenpan en bak de varkensfiletschnitzels aan beide kanten bruin en gaar.
Fruit de sjalot in de rest van de boter goudgeel en glazig. Voeg de paddestoelen toe en bak ze 3 min. op een halfhoog vuur.
Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep het champignonmengsel en 2 eetlepels van het basilicum erdoor en warm alles kort door. Schep een beetje van de saus over de schnitzels en serveer de rest er apart bij. Garneer met de rest van het basilicum.
Lekker met gekookte aardappelen en gestoofde prei.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst