KookJij

Saté babi Madura

Een heerlijk saté babi madura recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saté babi Madura te bereiden

Maak de uien schoon en snipper ze fijn
Maak een marinade van de uien, knoflook, ketjap, kemiries, laos, koenjit, gember, ketoembar, djinten, tamerinde en suiker
Voeg de sereh en de djeroek peroet toe
Snijd de varkenshaas in dobbelstenen
Voeg deze aan de saus toe, schep het vlees goed om, zodat de saus is
opgenomen en laat het vlees een uurtje marineren
Dep het dan droog, rijg het aan pennen of satéstokjes en rooster of grilleer het vlees gaar

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst