KookJij

Recept voor Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa

Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: restaurant Le Baron, te Almere
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Het brood samen met de kruiden laten drogen en daarna fijnmalen. De rauwe aardappel raspen en vermengen met het eiwit.
Wrijf de reebout in met het mengsel van gekneusde jeneverbessen, peper en zout en paneer ze in de brood/kruidenmix. Gril de reekoteletjes aan beide kanten. Snijd de reehaasjes in twee delen per haasje en pak deze in de geraspte aardappel. Voorzichtig frituren. Gaar de reebout ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. De koteletjes gaan nog 5 minuten en de haasjes nog 3 minuten in dezelfde oven.
Vorm met de hand kleine "peertjes" van de aardappelpuree. Haal deze door bloem, ei en paneermeel en frituur ze als aardappelkroketjes. Snijd de knolselderij in dunne reepjes en kook deze beetgaar. Maak deze peultjes schoon en maak ook deze beetgaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

MIEKE NIEUWENHUIZEN

MIEKE NIEUWENHUIZEN zegt:
heerlijk én eerlijk. Dank voor het recept.