Recept
« Terug naar recepten
					
						Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa
Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wild
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									restaurant Le Baron, te Almere
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Reeschotel Le Baron met garnituur van Williams aa te bereiden
Het brood samen met de kruiden laten drogen en daarna fijnmalen. De rauwe aardappel raspen en vermengen met het eiwit.
Wrijf de reebout in met het mengsel van gekneusde jeneverbessen, peper en zout en paneer ze in de brood/kruidenmix. Gril de reekoteletjes aan beide kanten. Snijd de reehaasjes in twee delen per haasje en pak deze in de geraspte aardappel. Voorzichtig frituren. Gaar de reebout ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. De koteletjes gaan nog 5 minuten en de haasjes nog 3 minuten in dezelfde oven.
Vorm met de hand kleine "peertjes" van de aardappelpuree. Haal deze door bloem, ei en paneermeel en frituur ze als aardappelkroketjes. Snijd de knolselderij in dunne reepjes en kook deze beetgaar. Maak deze peultjes schoon en maak ook deze beetgaar.
									Wrijf de reebout in met het mengsel van gekneusde jeneverbessen, peper en zout en paneer ze in de brood/kruidenmix. Gril de reekoteletjes aan beide kanten. Snijd de reehaasjes in twee delen per haasje en pak deze in de geraspte aardappel. Voorzichtig frituren. Gaar de reebout ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. De koteletjes gaan nog 5 minuten en de haasjes nog 3 minuten in dezelfde oven.
Vorm met de hand kleine "peertjes" van de aardappelpuree. Haal deze door bloem, ei en paneermeel en frituur ze als aardappelkroketjes. Snijd de knolselderij in dunne reepjes en kook deze beetgaar. Maak deze peultjes schoon en maak ook deze beetgaar.
                    
MIEKE NIEUWENHUIZEN zegt: