KookJij

Pangasiusfilet met aardappelen

Een heerlijk pangasiusfilet met aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangasiusfilet met aardappelen te bereiden

Snij de geschilde aardappelen in blokjes en kook deze gedurende 5 minuten, giet af en hou apart.
Snij de vis in grove stukken en besprenkel met citroensap, bestrooi met peper.
Leg de vis in een ovenschotel. Verhit boter en bak hierin de spekblokjes krokant, voeg gesnipperde ui en champignons in vier gesneden toe, bak het geheel gedurende 5 minuten en breng op smaak met peper. Verdeel het mengsel over de vis. Roer de helft van de gemalen kaas door de room samen met de bieslook en verdeel over de visschotel. Leg de gekookt aardappeltjes erover, kruid met peper, bestrooi met de overgebleven kaas en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 25 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst