KookJij

Recept voor Ovenschotel van vis en witloof

Een heerlijk ovenschotel van vis en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Kook de witloofstruikjes beetgaar in 5 dl water met het blokje kippenbouillon. Laat goed uitlekken.
2. Verpak elk struikje in een plak gerookte heilbot, een gekruide tongscharfilet en 1/2 plakje kaas.
3. Leg de pakjes in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en de balsamico. Zet 15 minuten in het midden van de oven op 200°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst