KookJij

Ovenschotel van vis en witloof

Een heerlijk ovenschotel van vis en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ovenschotel van vis en witloof te bereiden

1. Kook de witloofstruikjes beetgaar in 5 dl water met het blokje kippenbouillon. Laat goed uitlekken.
2. Verpak elk struikje in een plak gerookte heilbot, een gekruide tongscharfilet en 1/2 plakje kaas.
3. Leg de pakjes in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en de balsamico. Zet 15 minuten in het midden van de oven op 200°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst