Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel van vis en witloof
PT30M
Ovenschotel van vis en witloof
Een heerlijk ovenschotel van vis en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ovenschotel van vis en witloof te bereiden
1. Kook de witloofstruikjes beetgaar in 5 dl water met het blokje kippenbouillon. Laat goed uitlekken.
2. Verpak elk struikje in een plak gerookte heilbot, een gekruide tongscharfilet en 1/2 plakje kaas.
3. Leg de pakjes in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en de balsamico. Zet 15 minuten in het midden van de oven op 200°C.
2. Verpak elk struikje in een plak gerookte heilbot, een gekruide tongscharfilet en 1/2 plakje kaas.
3. Leg de pakjes in een ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie en de balsamico. Zet 15 minuten in het midden van de oven op 200°C.