Recept
« Terug naar recepten
					
						Lamsspies met munt en tabouleh
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lamsspies met munt en tabouleh
Een heerlijk lamsspies met munt en tabouleh recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									MiddenOosten
								
																																
									Bron:
									Allerhande 07 2011
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lamsspies met munt en tabouleh te bereiden
 Meng de yoghurt met 1/3 van de knoflook, 2 eetlepelsl munt, 1 mespunt komijn, peper en zout. 
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg 4 eetlepelsl olie en 1/3 van de knoflook toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (tabouleh).
Rijg het vlees aan stokjes.
Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 eetlepels olie.
Bestrijk het vlees ermee.
Bak de spiesen circa 5 minuten in de grillpan.
Serveer met de yoghurt en tabouleh.
									Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg 4 eetlepelsl olie en 1/3 van de knoflook toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
Voeg rasp, sap, kruiden, peper en zout toe aan de couscous (tabouleh).
Rijg het vlees aan stokjes.
Meng de rest van de komijn en knoflook met 2 eetlepels olie.
Bestrijk het vlees ermee.
Bak de spiesen circa 5 minuten in de grillpan.
Serveer met de yoghurt en tabouleh.
                    