Recept
« Terug naar recepten
Koe loe kai
PT45M
Koe loe kai
Een heerlijk koe loe kai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koe loe kai te bereiden
-De kipfilet kruiden, afdekken en de kruiden laten intrekken in de tijd dat je de oliebollenmix maakt.
-De oliebollenmix maken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De friteuse opwarmen tot 190 graden.
-Met 2 lepels een kipblokje of reepje in de deegmix doen en er een balletje of dik reepje van maken.
-In de friteuse bakken tot ze goudbruin zijn, regelmatig omdraaien.
-De oliebollenmix maken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De friteuse opwarmen tot 190 graden.
-Met 2 lepels een kipblokje of reepje in de deegmix doen en er een balletje of dik reepje van maken.
-In de friteuse bakken tot ze goudbruin zijn, regelmatig omdraaien.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Voor de koe lu yuk neem je ipv kipfilets gewoon hamlappen ofwel schnitzels in blokjes.