KookJij

Knolseldersoep met pastinaak

Een heerlijk knolseldersoep met pastinaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolseldersoep met pastinaak te bereiden

Verhit boter, voeg in blokjes gesneden ui, knolselder en pastinaak toe samen met tijm, laurier en kippenbouillon. Breng aan de kook, laat 30 min. sudderen. Verwijder tijm en laurier. Pureer de soep in de blender of met een mixer.Breng op smaak met peper en zout. Voeg per bord 1 el. room toe en gebakken broodkorstjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst