Recept
« Terug naar recepten
					
						Kip roomschotel
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kip roomschotel
Een heerlijk kip roomschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Dorry Hertog
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									mezelf
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kip roomschotel te bereiden
  Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet de ovenschaal in met boter en doe de champignonsoep in de schaal. Op de kipfilet peper en paprika poeder en smeer de knoflook aan beide kanten op de kipfilet. Leg de kipfilets in de soep en daarover de in stukjes gesneden champignons, giet de slagroom over de champignons. De kruiden over de slagroom/kip verdelen en de lauurierblaadjes verdelen tussen de kipfilets
30 min. in de oven met alum.folie erover op 180gr. daarna 20 min. zonder alum.folie. op 180gr.
Serveer er stokbrood bij of rijst.
										Vet de ovenschaal in met boter en doe de champignonsoep in de schaal. Op de kipfilet peper en paprika poeder en smeer de knoflook aan beide kanten op de kipfilet. Leg de kipfilets in de soep en daarover de in stukjes gesneden champignons, giet de slagroom over de champignons. De kruiden over de slagroom/kip verdelen en de lauurierblaadjes verdelen tussen de kipfilets
30 min. in de oven met alum.folie erover op 180gr. daarna 20 min. zonder alum.folie. op 180gr.
Serveer er stokbrood bij of rijst.
Mijn kookverhaal (Dorry Hertog)
Dit is een recept dat ik al 30 jaar maak en waar iedereen steeds weer om vraagt.
									
                    
derbyke zegt: