KookJij

Kip met restjes

Lekker en lijnvriendelijk
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip met restjes te bereiden

Maak de puree met 1/2 el. boter, melk, kruiden en lente uitjes. Verhit de rest van de boter, roer de bloem erdoor en laat 2 minuten garen, voeg melk en bouillon toe. Roer de preiringen en de kleingesneden kippenfilet door de saus en laat 5 minuten zacht koken. Roer de peterselie erdoor en 1 el. geraspte kaas. Schep de ragout in een ovenschotel, verdeel de aardappelpuree erover, strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Strooi de laatste vijf minuten de kaas erover en laat goudbruin gratineren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst