KookJij

Kalkoen met parmaham

Een heerlijk kalkoen met parmaham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: www.smulweb recept van bettyvanwijk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoen met parmaham te bereiden

-Leg de kalkoenfilets tussen huishoudfolie en sla ze met een deegroller of koekenpan iets platter.
-Huishoudfolie verwijderen en de filets doorsnijden in 2 stukken.
-Kruiden met peper en zout en in de hete olijfolie kort dichtschroeien (2 min. per kant).
-Verdeel de filets in een ruime ovenschaal naast elkaar.
-Leg op ieder stukje 2 blaadjes basilicum.
-Snijd de Parmaham in stukjes en strooi over de filets.
-Bestrooi met de kaas.
-Breng de wijn (of bouillon) aan de kook en schenk bij de filets in de ovenschaal.
-De schaal afdekken met aluminiumfolie en 20 minuutjes in een voorverwarmde oven van 190°C zetten.
-De folie verwijderen en afbakken tot de kaas goudbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst