KookJij

Kaastaart

Een heerlijk kaastaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaastaart te bereiden

Maak een kuiltje in de bloem en strooi de suiker erover. Doe de opgeloste gist in het kuiltje, evenals de boter en de eieren. Kneed alles tot een licht deegje. Laat rijzen en maak bolletjes. Rol uit, leg het deeg in de ingevette taartvorm en laat nog even rijzen.
Maak de vulling. Meng alle ingrediënten onder mekaar: kaas, eigeel, suiker, vanillesuiker, vanillepudding, stijfgeklopte room en tenslotte het stijfgeklopte eiwit.
Dit mengsel op de taart doen en onmiddellijk in de oven zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst