KookJij

Hete eieren

Een heerlijk hete eieren recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: bij de chinees gegeten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete eieren te bereiden

de ui snipperen
deze in de olie bruin bakken
als de ui zowat gaar is doe je er de
ketjap,ketchup,chili saus en cocos bij even laten sudderen sambal daar maak je je eigen smaak mee net als met het zout
de eieren zijn hard gekookt die halveer je
je haalt 3/4 van de suas uit de pan dan
leg je de eieren in de saus ,deze bedek je met de rest van de saus en dat laat je op een zacht pitje lekker sudderen 1/2 uur tot een uur ,als de suas te dik is wat water toevoegen( hoe langer hoe lekkerder ) vindt ik


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leo

leo zegt:
het kan zijn dat het iets aan de zure kant is door ketchup,
dan kan je een schepje suiker toevoegen