KookJij

Gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen

Een heerlijk gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Suriname
Keuken: Amerikaanse
Bron: kwekerij van exotische groenten
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoofde antroewa met bakkeljauw en garnalen te bereiden

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

In de (surinaamse ) toko kan je bakkeljouw kopen; als alternatief kun je stokvis gebruiken, maar goed uitgelekte ansjovis kan ook; (het is uitproberen, je smaakpappillen moeten er misschien aan wennen als je gewend bent origineel te bereiden).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst