KookJij

Gehaktbroodje

Een heerlijk gehaktbroodje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Gehaktbroodjesspecialist
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktbroodje te bereiden

Snijd de broodjes doormidden en leg ze op bakpapier op een ovenrooster. Meng dan het gehakt met de eieren, de cajunkruiden (niet te weinig!) en wat paneermeel . Schep het gehaktmengsel vervolgens op de broodjes en stamp het wat aan met een vork. Let op: het hoeft geen kunstwerk te worden. Een laag van 1 à 1,5 centimeter dik is prima. Beleg de broodjes vervolgens met een plak kaas en daarop een plak spek en schuif het geheel de oven in.

Na 10 minuten op ongeveer 180°C (anders is het brood zwart en het gehakt nog rauw) ligt de kaas er hopelijk niet naast en zijn de broodjes klaar. Eet smakelijk!

Mijn kookverhaal (Jaap van den Oever)

ik heb ze gemaakt en ze smaakten heerlijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst