KookJij

Gedroogde ham met knoflook en tomaat

Een heerlijk gedroogde ham met knoflook en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gedroogde ham met knoflook en tomaat te bereiden

Snijd het brood dwars door,leg beide helften met de aangesneden kant naar boven en wrijf ze in met de door gesneden teentjes knoflook.Schik de schijfjes tomaat in een enkele laag op een gedeelte van het brood.Besprenkel ze met olijfolie en leg hierop tenslotte twee lagen ham.Leg de andere helft van het brood hierop en snijd het geheel in stukken van 4 cm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst