Recept
« Terug naar recepten
					
						Fris taartje van Brigand
						PT1440M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Fris taartje van Brigand
Een heerlijk fris taartje van brigand recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sofie Vermaut
								
																
									Bereidingstijd:
									 1440 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									kaas.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Fris taartje van Brigand te bereiden
 Taartvorm insmeren met boter en bekleden met bakpapier.
Biscuits fijn breken en mengen met jam en rum en op de bakplaat uitsmeren.
De Brigandkaas met de kwark in de blender mixen.
Eidooiers en suiker tot schuim kloppen en bij de kaas doen samen met een beetje geraspte citroenschil.
Citroensap een beetje opwarmen en de geweekte gelatine doormengen. Doe dit ook bij de kaas.
Roer de helft van de vruchten in stukjes door de kaas en giet alles in de taartvorm. Laat dit 24 uur koelen.
Werk het gerecht af met de rest van de vruchten.
Eventueel met een beetje coulis van vruchten garneren.
									Biscuits fijn breken en mengen met jam en rum en op de bakplaat uitsmeren.
De Brigandkaas met de kwark in de blender mixen.
Eidooiers en suiker tot schuim kloppen en bij de kaas doen samen met een beetje geraspte citroenschil.
Citroensap een beetje opwarmen en de geweekte gelatine doormengen. Doe dit ook bij de kaas.
Roer de helft van de vruchten in stukjes door de kaas en giet alles in de taartvorm. Laat dit 24 uur koelen.
Werk het gerecht af met de rest van de vruchten.
Eventueel met een beetje coulis van vruchten garneren.
                    