KookJij

Champignon rozijnensaus

Een heerlijk champignon rozijnensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Marianne Oud
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignon rozijnensaus te bereiden

Maak de groenten schoon, snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Snipper de augurk en halveer de zilveruitjes. Was de rozijnen en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een pan en bak de uit en de champignons ca 3 minuten. Roer de tomatenketchup, de creme fraiche, de augurk, de zilveruitjes en de rozijnen door het champignonmengsel. Voeg de specerijen toe en laat de saus zachtjes ca 5 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en roer eventueel, het braadvocht van het vlees erdoor.



















Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst