Recept
« Terug naar recepten
					
						Bitterkoekjes
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bitterkoekjes
Een heerlijk bitterkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									mia Elsjan
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									. personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bitterkoekjes te bereiden
  Pel de gebroeide amandelen, droog ze en maal ze met 150 gr. suiker 2 maal door de blender of keukenmachine fijn.
Vermeng ze dan met de overige suiker en zoveel eiwit, tot een vrij slap deeg verkregen is.
Spuit door de boterspuit waarop een gladde trechter geplaatst is - op vetvrij papier dat op een bakblik ligt , ronde bolletjes.
Sla de bolletjes met een vochtige doek enigszins plat en bak ze in een tamelijk hete oven lichtbruin gaar ( ongeveer 30 min.)
Laat ze op het papier afkoelen, neem ze er voorzichtig af.
									Vermeng ze dan met de overige suiker en zoveel eiwit, tot een vrij slap deeg verkregen is.
Spuit door de boterspuit waarop een gladde trechter geplaatst is - op vetvrij papier dat op een bakblik ligt , ronde bolletjes.
Sla de bolletjes met een vochtige doek enigszins plat en bak ze in een tamelijk hete oven lichtbruin gaar ( ongeveer 30 min.)
Laat ze op het papier afkoelen, neem ze er voorzichtig af.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									mia7 zegt:
 
									Willemien uit Canada zegt:
 
                    




 
					
mia7 zegt: