Recept
« Terug naar recepten
					
						Biscuitbonbons
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Biscuitbonbons
Een heerlijk biscuitbonbons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									50 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									bakken met plezier
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Biscuitbonbons te bereiden
De oven voorverwarmen op 175 graden. Een bakblik met bakpapier bedekken. De eieren en de suiker schuimig kloppen. De bloem, de maIzena en het bakpoeder zeven, en luchtig door de eiermassa roeren. Het beslag over het bakblik uitstrijken, midden in de oven 10 minuten bakken. Op een met suiker bestrooide theedoek omkeren, het bakpapier verwijderen. De koek met de theedoek oprollen en laten afkoelen. Intussen de 3 vullingen maken door de ingrediënten te vermengen. De koek weer afrollen en in 3 repen snijden. Elke reep met een andere vulling bestrijken en in de breedte richting strak oprollen. De repen in plasticfolie wikkelen en minstens 2 uur koud wegzetten. De chocolade in stukken hakken en au bain marie laten smelten. De rollen uitpakken en in schijven van 11/2 tot 2 centimeter dik snijden. De schijven garneren met chocolade, gehakte amandelen en sinaasappelrasp. De chocolade laten stollen. Koel bewaren.
									 
                    



 
					