KookJij

WINNAAR: Het Kerstverhaal van Petra Monsieurs

Datum: 5 januari 2011 Categorie: Algemeen, Eten en Drinken, Column Reacties: 7

Wie maakte de grootste blunder tijdens het kerstdiner?

Er zijn deze keer heel veel verhalen ingestuurd, waaruit is gebleken dat niet altijd alles op rolletjes loopt tijdens het kerstdiner. Het leukst vonden wij het verhaal van:
Petra Monsieurs.

Zij wint dan ook de Tapasset, welke beschikbaar is gesteld door: Verstek Leusden

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!

Het verhaal van Petra Monsieurs

Ja, mijn grootste afgang was vorige kerst. Had alles netjes gemaakt, je kent dat wel, mooi gedekte tafel, alles tip top in orde. Eten goed voorbereid dus er kon eigenlijk niks mis gaan. Ik moest nog even de laatste hand aan het vlees doen. De visite was inmiddels gearriveerd en voorzien van een hapje en een drankje. Tot zover ging alles op rolletjes..... We hadden al lekker gesmuld toen ik het hoofdgerecht ging opdienen. Ik wilde het vlees uit de oven halen maar zag dat ik niks bij de hand had; ovenwant in de was, ook de pannenlappen. Ik kreeg een ingeving en pakte twee maanverbandjes die ik als ovenwant wilde gebruiken, niks mis mee, ze waren net uit de verpakking dus ik was gered. Ik diende de schaal met het vlees netjes op maar wat bleek, nu was er van 1 maandverband de beschermstrip losgegaan en die had zich lekker tegen de schaal met het vlees gepakt.. Was me in die drukte niet eens opgevallen. Totdat iemand zei: "hé, wat is dit"! Je begrijpt wel dat ik onzichtbaar wilde worden vooral omdat er ook nog saus overheen gegaan was..
Nu zorg ik dat ik wel de pannenlappen bij de hand heb! Gelukkig konden ze er om lachen toen ik het uitgelegd had:D:?;)

Van alle inzendingen kun je de leukste verhalen lezen op ons nieuwe BLOG!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Stoffel

Stoffel zegt:
En een terechte winnaar gefeliciteerd Petra.
Ik zou pannenlappen of ovenwanten vragen in maandverband look.
Ach deze vergeet je nooit....!
petra

petra zegt:
hiihhihi
wie weet worden die nog wel ontworpen:p
nlwimke

nlwimke zegt:
Best jammer, had het in het echt willen meemaken...!!!;);)
slaatje

slaatje zegt:
Ik kan me de hilariteit goed voorstellen. Een terechte winnaar. :p:p:p
Patricia

Patricia zegt:
Bizar, hahaha!
Ik zie het helemaal voor me!!!! :D:D:D
petra

petra zegt:
Joepie, heb vandaag mijn tapasset mogen ontvangen..het is vandaag de dertiende ..en er zitten 13 prikkertjes bij..ik ben er heel blij mee ..maar toch wel een toeval dat het getal 13 gelijk is ? Dit is een geluk bij een ongeluksgetal..maar ik ervaar de dertiende als een geluksgetal..ook mijn man is geboren op de dertiende..en het huisnummer van mijn zoon is dertien..ik heb er wel iets mee.
Anna

Anna zegt:
Leuk Petra, dat je er blij mee bent! Het is je van harte gegund!!
Grappig, zoveel 13-en:D:D
Kan bijna geen toeval meer zijn, toch?
Veel plezier met de tapasset!
Groetjes,
Anna
KookJij :D

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten