KookJij

Saai?

Datum: 8 mei 2012 Categorie: Oproepjes, Eten en Drinken, Column Reacties: 4

Hoi An,

Als ik het jaar 2012 tot nu toe zou moeten evalueren, zou ik zeggen dat het een vreemd en bijna bizar jaar lijkt te worden. Zonder dat ik er ook maar enige invloed op heb, volgen de gebeurtenissen elkaar in razend tempo op. Hoogtepunten en dieptepunten, momenten van geluk en momenten van diep verdriet.

Ik hoor het je bijna zeggen: “maar bij jou gaat toch nooit iets normaal?” En ja, je hebt daarin erg gelijk…bij mij gaat nooit iets gewoon. Gek is dat, ik heb nooit zo goed begrepen waar dat aan ligt. Maar er zal vast een reden voor zijn, die ik nog niet heb kunnen ontdekken. Of misschien vallen de dingen die anders gaan dan bedacht mij gewoon meer op, zodat het alleen maar lijkt alsof ik steeds in rare situaties beland en ik in werkelijkheid hetzelfde leven leid als ieder ander?

Als ik mijn leventje in dit jaar zou moeten omschrijven lijkt het haast een slapstick, want zelfs in de meest serieuze omstandigheden beland ik nog in de vreemdste situaties. Soms vind ik dat erg vermoeiend en verlang ik erg naar een wat rustiger bestaan, waarin de dagen meer voorspelbaar voorbijgaan.
Alhoewel…… misschien is dat wel vreselijk saai……

Zullen we binnenkort ons weekendje Duitsland plannen? Ben zo benieuwd wat we daar weer gaan beleven….. Of durf je niet?

Xxx Nic.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Anna

Anna zegt:
Nou, moet wel zeggen dat het leven met jou nooit saai is, eerder een uitdaging;);)
Dus maken we snel de Duitsland-afspraak en dan maar afwachten wat voor perikelen er op ons pad gaan komen, ik durf het aan!;);):D:D
derbyke

derbyke zegt:
Nicoline, denk wel dat Anna gelijk heeft, ze kent je door en door. De momenten van diep verdriet veel sterkte, de momenten van geluk geniet ervan, Duitsland-afspraakje zal je goed doen met Anna. Groetjes :);):p
nicoline

nicoline zegt:
Dank, dank!! Mag nu weer tijd zijn voor een beetje genieten!!;)
Anna

Anna zegt:
Zeker weten, meis! Je verdient het:D:D:D!!

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten