KookJij

PRIJSVRAAG 20.000e RECEPT

Datum: 7 juni 2012 Categorie: Column, Recepten, Prijsvragen Reacties: 0

Het is nog geen jaar geleden dat wij vol trots aankondigden dat je op KookJij al bijna kon kiezen uit 15.000 recepten. Goed voor meer dan 40 jaar lang elke dag een ander gerecht op tafel: een nieuwe soep, een nieuw hoofdgerecht, die saaie groente eens een keer anders, een verrassend toetje, een ander lunchgerecht. Elke dag iets anders, als je dat wilt.

Nu, bijna een jaar later, kunnen wij melden dat het 20.000e recept in aantocht is. Dat is goed voor ruim 54 jaar elke dag iets anders op tafel. Genoeg inspiratie dus voor verrassende maaltijden, zodat iedereen die graag iets lekkers op tafel zet dagelijks volop kan variëren.

Natuurlijk kies je voor de recepten die je lekker lijken. Maar met zoveel keus, kan het niet anders dat er inmiddels niemand in Nederland en België meer met een lang gezicht aan tafel hoeft te komen.
Wij zijn erg blij met alle enthousiast ingestuurde recepten en hopen op nog veel meer. Maar 20.000 is alweer een mijlpaal, daar zijn wij enorm trots op en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.
De inzender van het feestelijke mijlpaalrecept ontvangt van ons de wok van Infinite Circulon t.w.v.  € 129,00.
Beschikbaar gesteld door: Wesco International.Productinformatie:

Infinite Circulon. Pannen van professionele kwaliteit vervaardigd uit hard geanodiseerd aluminium: twee keer zo hard als roestvrij staal en optimale warmtegeleiding voor het beste bak- en kookresultaat. De cirkels met golfstructuur in de bodem maken met de extreem duurzame antiaanbaklaag aan de binnen- en buitenzijde vetarm bakken en braden maar ook zeer eenvoudig schoonmaken mogelijk. Infinite Circulon is geschikt voor alle conventionele warmtebronnen inclusief inductie, kan worden gebruikt in de oven tot 250°C. en is vaatwasserbestendig. Infinite Circulon is de beste manier om te investeren in Cookware: gemaakt voor liefhebbers van koken die design en prestatie kunnen waarderen. Een pannenserie waarmee je altijd klaar staat om het beste voor te schotelen.

Je wint uit deze serie een Wok met deksel (36 cm) t.w.v. € 129,00!!

Kookgroet van het KookJij Team!

Like the Circles! Ga naar onze Facebook pagina: www.facebook.com/wesco.circulon.nl

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten