KookJij

Blijf er een gat in zien!

Datum: 29 oktober 2012 Categorie: Wist je dat?, Eten en Drinken, Column Reacties: 8

Lieve vriendin,

Natuurlijk heb ik gehoor gegeven aan je oproep! Zoals je inmiddels weet heb ik twee van deze dotjes besteld en ook al ontvangen. Ze hoeven alleen maar even te wachten op een liefdevol onderkomen. Tot die tijd zal ik ze zelf vertroetelen.
Ik hoop dat er nog meer kookliefhebbers mee zullen doen aan deze actie. Online bestellen is ook mogelijk als er geen verkooppunten in de buurt zijn.

Dan moet ik natuurlijk ook weer denken aan de kaarten-actie die we destijds gehouden hebben voor de zieke Nancy; stapels heb je door kunnen sturen naar Griekenland, en wat was ze daar gelukkig mee! En al met al, een kleine moeite, maar groot gebaar.

Van de week kreeg ik van je te horen dat je weer eens behoorlijk pech hebt. Een enorme krater is er in je vloer geslagen, om nu toch maar eens de veroorzaker van al het vocht in je huis te kunnen traceren. Die heb je nu gevonden, een lekke waterleiding. Wat een sof, zeg! Om maar niet te spreken over de schade en de uiteindelijke gevolgen hiervan.
Mocht het je allemaal teveel worden, kom je maar lekker even uitrazen bij Casa Anna, altijd open voor jou, inclusief een gratis maaltijd. Jij mag het zeggen: een fijne pasta, Tajine gerechtje of gewoon een oer-Hollands maaltje. Alles is mogelijk.

Als het noodzakelijk is dat er voor jou een noodfonds in het leven geroepen moet worden, bijvoorbeeld: “Help Nic de winter door”, geef ik daar graag gehoor aan. Wie weet wat voor smakelijke maaltjes je allemaal bezorgd gaat krijgen! En natuurlijk is het heel ongezellig om dat allemaal alleen te verorberen, dus daar zal ik je dan weer met liefde mee helpen, geen probleem!

Maar zonder dollen, ik hoop van harte dat je snel van deze ellende af zal zijn, meis.

Sterkte-knuf,

An.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

HarryLohr

HarryLohr zegt:
Hoop dat het snel goed komt met de lekkage!
Anna

Anna zegt:
Nou, dat gaat nog een behoorlijke klus worden:?:p
Nicoline

Nicoline zegt:
Ach, wat eerst een hoop narigheid leek, blijkt gewoon een gelukje.. Wie krijgt er nu een nieuwe badkamer van de verzekering... Ikke, ben dus niet zielig maar gewoon een geluksvogel. En dat terwijl ik er eerst niet eens aan dacht dat ik daar dus een verzekering voor had. Geen rampenfonds nodig dus. Krijg voorlopig een noodbadkamer in de tuin. Dat wordt natuurlijk weer hilarisch. Kom je gezellig bij mij douchen?:D
Anna

Anna zegt:
Dat is dan weer een geluk bij een ongeluk! Natuuuurlijk kom ik een keer bij je douchen, moet ik toch ook hebben meegemaakt? Maar wel graag bij boven nul;):p;):p
Nicoline

Nicoline zegt:
Duhhhh, ook bij regen en sneeuw, bikkel!
Anna

Anna zegt:
Pffff......als-ie dan maar niet te ver bij je warme huisje vandaan staat:?;):p
derbyke

derbyke zegt:
Anna, in bikini naar buiten - 10 gr dan een heet douchke, terug naar buiten :)goed voor de bloedsomloop ;)
Nicoline hoop dat alles vlug in orde komt :);):p
Anna

Anna zegt:
Brrrrr.....ben toch potjandorie geen Eskimo?;):p:?

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten