KookJij

Ballenbus?

Datum: 16 november 2011 Categorie: Oproepjes, Column Reacties: 17

Ballenbus?

Ach, de tietenkar….. hoe ouder we worden, hoe meer van dit soort vreemde ongemakken we moeten ondergaan. Gelukkig heb je het weer achter de rug en alles zit er nog aan, toch?
Tietenbus, uitstrijkjes, steeds vaker te repareren tanden en kiezen (ja hoor tandarts, doet u maar weer een kroontje..). Als je maar oud genoeg wordt, worden dit soort uitjes een vorm van dagbesteding. Misschien moeten we maar alvast een clubje oprichten, dan kunnen we gewoon daten in de wachtkamer. Gedeelde smart is halve smart toch?

Als we een redelijk clubje hebben, kunnen we gewoon een wijntje meenemen en hapjes, da’s wel zo knus. Dan huren we gezellig een bus en maken we er een dagje van: eerst naar de gynaecoloog, dan langs de tandarts, even een hartfilmpje en als afsluiter naar de tietenbus. Na afloop een klein feestje natuurlijk.

‘t Is toch raar dat mannen dit soort bevolkingsonderzoeken niet kennen. Daar zouden ze toch echt iets aan moeten doen. Want mannenkwalen op oudere leeftijd bestaan gewoon ook en wie weet hoe langer de heren meegaan als ze ook preventief onderzocht zouden worden.
Ik wil dan ook graag pleiten voor een “ballenbus”. Daar kunnen de heren dan meteen hun eigen clubje voor oprichten, hun eigen dagtochtje plannen en gezellig samen een pilsje drinken. Na afloop ook een feestje, samen met ons.
Ik zeg je, dat wordt gezellig!

Knuf,

Nic.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

nicoline

nicoline zegt:
Hahahaaa, ontdek ik nu een gat in de markt??:D
Tania

Tania zegt:
Waar een balllenbus niet goed voor is. Vroeger had je datzelfde effect bij de ballenbak (mc Donalds) ;)
yvonne216

yvonne216 zegt:
Nee nicoline geen gat in de markt, dat gat is er al als je op de onderzoekstafel ligt voor uistrijkje,:( en daarom een lekkere borrel samen.:p
mia7

mia7 zegt:
En als afsluiting stappen wij in de bus voor meditatie..heerlijk dromen over....:)
nicoline

nicoline zegt:
Wel ja, we doen er gewoon ook een droombus bij. Heerlijk!:)
mia7

mia7 zegt:
Hahahahhahhhahahha:)
Anna

Anna zegt:
Haha! Wel met lekkere bedjes, mag ik hopen??:p:p

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten