KookJij

Een paasnestje van vis , groenten en kaas

Een heerlijk een paasnestje van vis , groenten en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Een paasnestje van vis , groenten en kaas te bereiden

Vis in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Venkel in dunne reepjes snijden.
Porei in dunne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look teentjes fijn hakken.
Deze ingrediënten in olijfolie goed aanbakken en zeer goed kruiden met dille, zeezout en viskruiden een scheutje witte wijn erbij en even goed opschudden. Laat even afkoelen.
Dresseer het bord met eikebladsla de vis-groentemengeling in het midden van het bord en nu maar afgarneren met notenmengeling, bieslook en Boursinblokjes en een heerlijke dressing .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Boursinblokjes met pittige kruiden.
Voor de dressing: te vinden op mijn receptenpagina onder = sausje heel apart en vlug klaar voor bij vis of vlees.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Waarom niet , als het maar smaakt . Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Dank je enilorac .Groetjes van ons 3 :);):p
greet 1

greet 1 zegt:
Zal ik eens proberen op een preibedje of een spinaziebedje.
enilorac

enilorac zegt:
Weer een hele mooie creatie, Hilde :p