KookJij

Vietnamese loempia met vleesvulling

Een heerlijk vietnamese loempia met vleesvulling recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Vietnam
Keuken: Oosterse
Bron: Recept van: Danny Jansen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vietnamese loempia met vleesvulling te bereiden

Snijd voor de vleesvulling de karbonade in fijne reepjes. Hak de lente ui en de rode peper in kleine ringen. Pel de knoflook en snijd fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de reepjes vlees kort aan. Voeg de lente-ui, peper en knoflook toe. Laat het vlees afkoelen en meng met de taugé, honing en breng op smaak met een druppel sesamolie, zout en peper.
Klop het eiwit los.
Rol de vulling in een loempiavel tot een loempia, besmeer de uiteindes met eiwit en vouw dicht. Frituur de loempia goudbruin. Serveer de loempia's met chilisaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst