KookJij

Vanillesuiker

Een heerlijk vanillesuiker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vanillesuiker te bereiden

Voor de lekkerste vanillesuiker snij je de stokjes in tweeen en maal je ze fijn in de keukenmachine.
Voe een beetje poedersuiker toe en maal opnieuw.
Zeef vervolgens in een grove zeef.
De stukjes die achterblijven opnieuw malen en weer poedersuiker toevoegen.
Eventueel het zeven herhalen tot de stokjes helemaal fijngewreven zijn en de poedersuiker op is.
Deze is dan grauw van kleur, maar met een fantastische smaak

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

djmagich

djmagich zegt:
Okee :) bedankt voor je reactie!!
bertal

bertal zegt:
djmagich:
Het komt er op neer om het een beetje te verdelen totdat de vanillestokjes helemaal fijngewreven zijn.
succes.:);)
m.v.g. Bert Allers
djmagich

djmagich zegt:
Een beetje poedersuiker, moet je dan denken aan een (eet)lepel per keer?