KookJij

Portobello's met Italiaans gehakt

Een heerlijk portobello's met italiaans gehakt recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: homecenterofthebrands
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Portobello's met Italiaans gehakt te bereiden

Haal de steeltjes van de portobello’s en hak ze fijn. Kneed het gehakt met de fijngehakte steeltjes, sjalot, knoflook, olijven, zongedroogde tomaatjes, Italiaanse kruiden en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de onderkant, de kant met de sporen, van de portobello’s met olijfolie en verdeel het gehakt erover. Bestrooi met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bak de portobello’s in de oven zoals hieronder aangegeven.
Lekker met spaghetti carbonara en een salade van rucola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

meneertje

meneertje zegt:
Hoi Lisa ,dit lijkt mij heerlijk ga het morgen maken.
Kan je het ook in een gewone oven in een schaal zo 15 min bakken?