KookJij

Pepermunt De Librije

Een heerlijk pepermunt de librije recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Saisonnier
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pepermunt De Librije te bereiden

Kook de suiker, het water en de glucose tot 123°C.
Roer er de poedersuiker en de muntolie door.
Giet de massa op de werkbank die met poedersuiker bestrooid is.
Breek, zodra afgekoeld, in stukjes.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ik

ik zegt:
Lekker!:p
Sem&Myrthe

Sem&Myrthe zegt:
Wij gaan met school pepermunt maken:).... en daarom komen wij:)op deze site voor het recept van de pepermunt.....
Groetjes van ons.
joop van rij

joop van rij zegt:
deze gaat echt in het boekje:)