KookJij

Italiaans gevuld brood

Een heerlijk italiaans gevuld brood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: kramer
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaans gevuld brood te bereiden

Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een rechthoekige lap.Leg in het midden hiervan de parmaham,gehalveerde eieren,mozzarella-plakjes,zongeroogde tomaten,basilicumblaadjes en olijven.Hier bovenop de cers geraspte parmezaanse kaas.Vouw het deeg over de vulling heen zodat je een soort grote loempia krijgt.Leg deze met de naad naar beneden,op de bakplaat en laat het 15 minuten rijzen.Bestrooi met wat bloem en zet het 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot het goudbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

dorien

dorien zegt:
Recept ala Jamie Oliver ! er bestaat ook een zoete versie met chocopasta, banaan en amandel.
chantald

chantald zegt:
Ik denk dat ik deze ook maar ga uitproberen voor onze picknick. Lijkt me ook erg lekker met een beetje pesto erop.