KookJij

Carajillio (spaanse koffie)

Een heerlijk carajillio (spaanse koffie) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Tip Culinair
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carajillio (spaanse koffie) te bereiden

Klop de slagroom lobbig met poedersuiker. Roer in hittebestendige glazen 1-2 el bruine suiker met een borrelglas Spaanse brandy tot de suiker is opgelost. Schenk de glazen tot 1 cm onder de rand vol met hete sterke koffie. Schenk de slagroom voorzichtig op de koffie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nikkiej

nikkiej zegt:
gebruik veterano of magno. en dan lekker voor de openhaard bonbons eten.