KookJij

Appelsuikertaart

Een heerlijk appelsuikertaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelsuikertaart te bereiden

De 2 eieren loskloppen met de room. Voeg 2 eetlepels kandijsuiker een mespunt kaneel en nootmuskaat toe.
De 8 walnoten grof malen en bij dit mengsel voegen.
Schil de appels (verwijder het klokhuis) en snij in parten.

In de bakvorm:
Bakpapier, kruimeldeeg (het teveel afsnijden)
Op de bodem 2 eetlepels bruine kandijsuiker. Appelschijfjes, eiermengsel er over gieten
Bestrooien met 4 lepels kandijsuiker.
30 à 40 minuten in voorverwarmde oven op 200 ° C

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

the viking

the viking zegt:
hallo,
volgende week ga ik dit recept maken.
hopen dat het lukt.:p:D

gr. the viking