KookJij

Visfilets met tomaten en koriander

Een heerlijk visfilets met tomaten en koriander recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visfilets met tomaten en koriander te bereiden

Verhit de olie met boter en fruit hierin de ui ringen glazig, voeg de helft van de koriander toe, fijngehakte look, chilipoeder, geraspte gember en de kerrie, meng het geheel. Leg de visfilets op het uimengsel, voeg de ontvelde en ontpitte tomatenblokjes toe samen met het water. Laat het geheel onder deksel 10 minuten stoven.
Dien de vis op, besprenkel met limoensap, garneer met koriander en limoenpartjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Dank bij voorbaat, ik ben 'gezond nieuwsgierig' naar uw reactie, maak er een fijn en zonnig weekend van. Groetjes Jeannine. :p;)
securityangel

securityangel zegt:
Lieve Tommeke , Maar natuurlijk zal ik u iets laten weten of het lekker was . Zeker weten . En trouwens , het eten op zich kan gewoon niet slecht zijn . Het ziet er voortreffelijk uit . En vis is heel gezond en oh zo lekker.;)Maar zoals gezegd ik laat u zeker zo vlug mogelijk iets weten van hoe het was . :D Vele groetjes Mimi :p
tommeke

tommeke zegt:
Dank voor de erkentelijkheid, laat je iets weten of je het lekker vond ?
Groetjes en een fijn weekend, Jeannine alias Tommeke;)
securityangel

securityangel zegt:
Lieve Jeannine, Ik heb u receptje gelezen , en ik moet zeggen dat ziet er heel lekker uit ;)Ik ga het zeker deze weekend eens uit proberen . Want ik eet heel graag vis. En het is gemakkelijk te maken zoals u het uitgelegd heeft . Dank u voor u receptje met ons allen te delen :D Vriendelijke groetjes Mimi :p