KookJij

Varkensfilet in kerrie-tomatensaus

Een heerlijk varkensfilet in kerrie-tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensfilet in kerrie-tomatensaus te bereiden

Verhit olie met en klontje boter (tegen het spatten) en bak hierin de blokjes varkensfilet, voeg de gesnipperde ui en kerriepoeder toe. Roer gepelde tomaten met sap en tomatenpuree erdoor en laat het geheel onder deksel 10 minuten sudderen. Breng op smaak met mangochutney, peper en zout. Dien op met witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Oke, dan moet je je vrouw maar eens lief bekijken en dan komt dat wel in orde, let verder goed op je gezondheid. Groetjes.
h.de koning

h.de koning zegt:
Natuurlijk, maar het hangt ervan af, wanneer mijn vrouw het gaat klaarmaken; ik hang aan zuurstofslang en mag niet bij open vuur komen.:p:p:p
tommeke

tommeke zegt:
Is ook lekker, zoals altijd een vraagje, laat je me weten wanneer je het geprobeerd hebt of het lekker, lekkerder of niet lekker was ?
h.dekoning

h.dekoning zegt:
Lijkt me inderdaad erg lekker.:p:p:p