Recept
« Terug naar recepten
					
						Smoor djawa
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Smoor djawa
Een heerlijk smoor djawa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yva Lookes
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Smoor djawa te bereiden
 Ui in halve ringen, vlees braden met de uien, dan de overige ingrediënten, 3 uur zachtjes stoven.
1/2 Uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
Aanmaken met maïzena.
 
									1/2 Uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
Aanmaken met maïzena.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
En Jan, hebt U het gemaakt met gefrituurde aardappelen???? Ben benieuwd. Groetjes Gerda :p:p:p
Aad Stadhouders zegt:
Groetjes,
Aad
truitje zegt:
                    
bametz-saffrie zegt: